Op deze pagina staan aankondigingen van bijzondere activiteiten en evenementen speciaal voor onze jongste bezoekers.

Wij proberen deze voor zover mogelijk FREE OF CHARGE te houden, maar als het echt niet anders kan, dan tegen een kleine vergoeding.

HEY YOU KIDS wijs je ouders eens op onze JEUGDPOT die altijd op de bar staat! Dankzij deze pot hoef jij niets of anders een klein beetje te betalen.

 

Voor de jongste generatie bezoekers zullen tal van leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals spelletjesmiddagen, kindertoneel, kookworkshops, tekenen en schilderen, maar ook dansen, sport en spel, uitstapjes naar een speeltuin, zwembad, kinderboerderij, enz. Ook bestaat de mogelijkheid van naschoolse opvang en indien er voldoende vraag naar is, huiswerkhulp in overleg met ouders en school. Het volgen van muzieklessen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Mededeling

Nederlands Indisch Cultureel Centrum
(nog) virtueel.....

Bij het lezen van deze website zullen veel mensen denken dat het Nederlands Indisch Cultureel Centrum al een bestaand centrum is. Echter dit centrum moet nog gerealiseerd worden. Door middel van deze website krijgt u wel een goede indruk van hoe het toekomstige centrum eruit zal zien en wat er dan te doen zal zijn.