WEBLOG N.I.C.C.

 

Wist u dat het Nederlands Indisch Cultureel Centrum naast de gewone website ook nog een WEBLOG in het leven heeft geroepen? Een weblog is bedoeld voor het snel uitwisselen van laatste informatie en reacties over en weer.

Hierop kunt u berichten lezen van ons, van anderen en bovendien kunt u reageren en uw eigen bericht toevoegen.

Op onze website: http://www.indisch-centrum-denhaag.nl hebben we natuurlijk ons Gastenboek, waar u eveneens berichtjes kunt achterlaten. Echter onze BLOG is eigenlijk bedoeld voor wat meer informatieve berichten uit de Indische wereld en adhesiebetuigingen die ons streven naar een Indisch Centrum kunnen ondersteunen.

Het leuke van een blog is ook, dat wij 24 uur per dag altijd het laatste nieuws in een notendop kunnen presenteren of bijzondere mededelingen doen. U moet u dan als lezer/gebruiker wel eerst even aanmelden (eenmalig), daarna krijgt u iedere keer toegang tot het blog via uw eigen inlogcode. Tevens kunt u zich abonneren op de berichtenstroom via FEEDS op uw eigen computer.

Kijkt u maar eens op ons weblog:

 

http://indisch-centrum-denhaag.blogspot.com

 

Mededeling

Nederlands Indisch Cultureel Centrum
(nog) virtueel.....

Bij het lezen van deze website zullen veel mensen denken dat het Nederlands Indisch Cultureel Centrum al een bestaand centrum is. Echter dit centrum moet nog gerealiseerd worden. Door middel van deze website krijgt u wel een goede indruk van hoe het toekomstige centrum eruit zal zien en wat er dan te doen zal zijn.